REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Diyarbakır Haber TV

DİYARBAKIR’DA 15 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
DİYARBAKIR’DA 15 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI
03 Aralık 2022 - 11:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DİYARBAKIR’da tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 15 kişi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ihtiyaçları olan sandalyelere kavuştu.

DİYARBAKIR’da tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 15 kişi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ihtiyaçları olan sandalyelere kavuştu.

Kentin tek kadın muhtar olan Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir, farklı mahallelerden tekerlekli sandalye için kendisine müracaata bulunan ihtiyaç sahiplerinin listesini oluşturdu. Çalışmalar yapan Demir, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk aracılığıyla iş insanı Lokman Kanat’a ulaştı. İhtiyaç listesini gönderen Demir’in davetine karşılık veren Kanat kente İstanbul’dan geldi. Demir ile birlikte mahalleye giren iş insanı Kanat, ihtiyaç sahibi olan 15 engelliye tekerlekli sandalye dağıttı.

‘BÖYLE BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE BULUNDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ’

Tekerlekli sandalyeleri 3 arkadaşıyla birlikte aldıklarını belirten iş insanı Lokman Kanat, bu tür sosyal sorumluluk projelerine her fırsatta destek verdiklerini ve geçen yıl da bölgede 350 genci giydirdiklerini söyledi. Diyarbakır’da bulunmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Kanat, ‘Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde bulunduğumuz için çok mutluyuz. Elimizden geldiği kadar 15 engelli sandalyeyi ihtiyacı olan yavrularımıza, gençlerimize verdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda destek olan 3-4 arkadaşımız oldu. Onlara da teşekkür ediyorum. Dünya Engelliler Günü’nde gerçekten engelli olan tüm vatandaşlarımıza herkesin elinden geldiği kadar sahip çıkması gerekiyor’ dedi.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIN TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYACINI KARŞILANMASI KONUSUNDA EMEĞİM OLDUĞU İÇİN SEVİNÇLİYİM’

Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir ise kendi mahallesinin yanı sıra çevre mahallelerden de ihtiyaç sahiplerinin tekerlekli sandalye ihtiyacı için kendisine taleplerin geldiğini belirtti. Demir, ‘Engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılanması konusunda emeğim olduğu için sevinçliyim. Mahallemde ve çevre mahallelerde bulunan engelliler yanımıza notlar bıraktılar. Engelli sandalyelerimiz yok, abla bize ön ayak olur musun diye. Muhtar ana deyince her şey olur. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla böyle bir aktivite düzenledik’ diye konuştu.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Recep Balta da, katkısı olan herkese teşekkür etti.(DHA)

Kaynak: DHA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.